Sierra Blanca

Villa Wagner 4

Referens: COP10

5,950,000 €

Typ
Villa
Sovrum
5
Badrum
6
Vädersträck
Sydost
Byggyta
514 m²
Tomt
2002 m²

Beskrivning

Villa Wagner 4 går bara att beskriva som ett helt fantastiskt mästerverk! Denna villa är nyligen en prestation av de bästa teamen av arkitekter, landskapsdesigners och inredare i Marbella. Arkitekten Miguel Tobal kombinerar till perfektion klassisk elegans med vackra moderna interiörer för att skapa ett hem med överlägsen lyx, komfort och design.

Detta häpnadsväckande hem med exceptionella kvaliteter ligger i Sierra Blanca, det mest exklusiva, säkra gated community i Marbella, ofta kallat Beverly Hills i Marbella, bara några minuter från stadens centrum, stranden och Puerto Banús. En lång privat uppfart leder till entréområdet där du möts av stora kolumner på vardera sidan.

En vacker korridor med tak i dubbla höjder och en dubbel trappa välkomnar dig när du går in i detta fantastiska hem. Inredningsarkitekten skapade en unik levande upplevelse i hela huset, kompletterat med exceptionellt höga kvaliteter. Den stora receptionen flyter in i det fantastiskt inredda vardagsrummet med öppen spis och en separat matplats med direkt tillgång till de stora terrasserna och den magnifika trädgården. Det utomordentligt stora köket med det bästa av Gaggenau-apparater ligger intill vardagsrummet och erbjuder en omfattande köksö med en frukostbar samt en vacker mathörna med TV för informell middag. Bredvid huvudköket finns en privat matplats med ett stort utomhuskök. I den nedre delen av huset, finns en vinkällare i naturligt ljus, ett gym och en sittgrupp, samt en bastu, dusch och ett garage.

Villan har vackra mogna trädgårdar tillsammans med en sensationell pool, ett område för solstolar och en elegant poolbar. Precis bredvid huvudentrén finns en carport för extra parkering vid behov. Wagner 4 är verkligen en av de mest attraktiva villorna på marknaden idag.

Övrigt

Bergsutsikt
Havsutsikt
Privat pool
AC
Gym
Bastu
Bodega
Garage

Karta

Jag vill veta mer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Foton