Nueva Andalucia

Nyrenoverad Top floor

Referens: COP07

449,000 €

Typ
Lägenhet
Sovrum
3
Badrum
2
Vädersträck
Sydost
Byggyta
81 m²
Terrass
18 m²

Beskrivning

En topp modern industriell loftlägenhet i hjärtat av Nueva Andalucia. Bostaden är unik med sina sällsynta, höga tak, industriella detaljer, öppen spis, loft och naturligtvis den stora västerläge terrassen för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen.
Takvåningen består av 3 sovrum, varav 2 är på entréplan och 1 på loftet, samt 2 badrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum och egen tillgång till terrassen. En terrass med fullständig integritet! Det finns också en österutvänd uteplats vid ytterdörren; perfekt område för att njuta av din frukost. Samt ett stort lagringsutrymme som medföljer.

Denna enastående takvåning ligger i de nedre delarna av Nueva Andalucia – bara några minuters promenad till Puerto Banus och stranden. Inom 5 minuters promenad har du Centro Plaza, kasinot, poolklubben, flera restauranger och stormarknader. Det är verkligen det perfekta läget, både för uthyrning och permanent boende!

Komplexet är inhägnat, med en pool. Det är traditionell andalusisk stil, vilket är en vacker kontrast till den modernaste interiören.

Övrigt

Pool
AC
Gångsavstånd till strand
Förråd
Öppen spis
Nyrenoverad
Loft
Västerläge

Karta

Jag vill veta mer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Foton