El Paraiso, Marbella

Casa Chequers

Referens: COP06

4,250,000 €

Typ
Villa
Sovrum
5
Badrum
5
Vädersträck
Sydväst
Byggyta
929 m²
Terrass
265 m²
Tomt
1980 m²

Beskrivning

Casa Chequers är en tidlös villa ritad av den kända arkitekten Villaroel, i eftertraktade El Paraiso. Denna eleganta bostad innehåller allt du förväntar dig från ett klassiskt, modernt hem. Ingången välkomnar dig med dubbla takhöjder och en imponerande trappa som sedan leder dig till det stora vardagsrummet och matsalen med utsikt över terrassen och poolen.  Köket är vackert designat som öppnas till vardagsrummet och matsalen. Bredvid vardagsrummet finns en privat studie eller ett kontor där ägaren kan ha lugn och ro.

Längre ner på bottenvåningen finns fyra sovrum med eget badrum, varav ett har en separat ingång och ligger nära köket, perfekt för personal eller gäster.
Hela övervåningen har ägnats sig åt att vara sovrummet, som verkligen är imponerande. Högt i tak, designat badrum och en skräddarsydd garderob.
I källaren har du ett spa med gym, jacuzzi och bastu för dagar av avkoppling och fitness.

Tomten är förhöjd och privat med öppen, frodig utsikt. Poolområdet är stort bra utrymme för solbad och bredvid poolen finns en vacker pergola för uteservering.
Casa Chequers privilegierade läge erbjuder närhet till det bästa av Costa del Sol. En av de bästa golfbanorna ligger bara några minuter bort, och flera andra inom 10 minuters bilresa. Det är gångavstånd till stranden, butiker och en rad restauranger.

Övrigt

Gym
Privat pool
Bastu
Jacuzzi
Öppen spis
Sydöstläge
AC
Gångsavstånd golfbanor

Karta

Jag vill veta mer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Foton