Marbella

Casa Liceo

Referens: COP05

3,825,000 €

Type
Villa
Bedrooms
4
Bathrooms
4
Orientation
Sydost
Built
293 m²
Terrace
346 m²
Plot
1130 m²

Description

Casa Liceo har en makalös utsikt. Denna moderna villa är unikt utformad för att kretsa kring den fantastiska utsikten över La Concha och Golf Valley.
På bottenvåning ligger det öppna köket och vardagsrummet med enastående utsikt över bergen och dalen. Här kan du sitta inne eller ute och ändå njuta av ens makalös utsikt. Vidare på denna våning finns tre sovrum med eget badrum, ett av dem är huvudsovrummet. Alla sovrum har tillgång till poolområdet och trädgården. Nedre våningen har ett annat vardagsrum / lekrum och ett gästsovrum med egen separat parkering, vilket gör det perfekt för gäster eller personal.
Villans interiör är möblerad av Pedro Peña, golvvärme i hela huset och all snickeri gjord av Roman Clavero.

Utomhus är det lika välplanerat som den inre layouten. Den överflödiga poolen har magisk utsikt och en grill med matplats.
En av de mest fantastiska funktionerna i detta hus är takterrassen. Här har du den mest slående utsikten, jacuzzin, flera chill out-områden och ett extra utekök.

Casa Liceo erbjuder ett unikt läge i Nueva Andalucia. En lugn Cul-de-Sac och högt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och nära till alla golfbanor.

Other

AC
Private pool
Utomhus kök
Golvvärme
Jacuzzi
Tvättstuga
Trädgårdspaviljong
Carport

Map

I want more info

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Photos