Los Naranjos

Villa Tucan

Referens: COP24

3,500,000 €

Typ
Villa
Sovrum
5
Badrum
7
Vädersträck
Sydväst
Byggyta
661 m²
Tomt
1500 m²

Beskrivning

Spektakulär modern lyxvilla, nybyggd, i en privilegierad enklav av Marbella, i hjärtat av Golfdalen i Nueva Andalucía och med utsikt över golfbanan.

Villan är fördelad på 3 våningar och har en hall, vardagsrum med design öppen spis, separat matsal, fullt utrustat kök, 5 sovrum med eget badrum + 2 gästtoaletter. De flesta av rummen har stora fönster som ger tillgång till fantastiska terrasser och utsikt över Los Naranjos golfbana.

Utomhusområdet har också veranda med 2 separata områden med matsal och en härlig lounge och en uppvärmd utomhuspool och jacuzzi. I källaren finns ett stängt garage med kapacitet för 3-4 stora bilar, fleranvändningsområde perfekt för gym, spelrum eller biosal, tvättstuga etc.

Mycket höga kvaliteter som gör detta hem till en riktig lyx. Den har en hiss som förbinder de 3 våningarna, trägolv i sovrummen, fullt utrustat kök med Neff apparater, golvvärme i hela huset (inklusive källaren), öppen spis, luftkonditionering varm och kall, uppvärmd pool, elektriska fönsterluckor, glassäkerhet , larm, rök- och vattendetektorer, hemautomation osv

Övrigt

Utsikt över golfbana
AC
Larm
Öppen spis
Golvvärme
Uppvärmd pool

Karta

Jag vill veta mer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Foton