Los Monteros

Villa Copal

Referens: COP22

2,500,000 €

Typ
Villa
Sovrum
5
Badrum
5
Vädersträck
Syd
Byggyta
360 m²
Terrass
210 m²
Tomt
936 m²

Beskrivning

Villan Copal sticker ut med högkvalitativa material, fantastisk design och bra läge. Villan är idealiskt belägen i Los Monteros, ett exklusivt bostadsområde bestående av eleganta och lyxiga villor, som drar nytta av 24-timmars säkerhet i en gated community. Det ligger intill Los Monteros Spa & Golf Resort Hotel 5 *.

Residenset ligger i en lugn miljö, bara 5 minuters gångavstånd från stranden, några minuters bilresa från Marbellas centrum och 30 minuters bilresa från Malagas flygplats. Det är också 10 minuter från Puerto Romano och Puerto Banus.

Villan har tre nivåer och uteplats med pool, öppet vardagsrum utomhus och solarium. På bottenvåningen öppnar huvudingången och den stora hallen till ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal och oberoende kök. På bottenvåningen finns också ett sovrum med eget badrum, arbetsrum och gästtoalett. Både köket och vardagsrummet har direkt tillgång till trädgården och utomhuspoolen. Första våningen har ett svit sovrum med öppen spis och privat terrass och ytterligare två gäst sovrum med badrum.

Villa Copal har även solarium på taket med en avkopplande solterrass, öppen spis, privat bar och eventuell jacuzzi.

Övrigt

AC
Golvvärme
Privat pool
Förråd
Öppen spis
Jacuzzi
Solterrass
Privat bar

Karta

Jag vill veta mer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Foton